אם יש לך התלבטות אם הידע שלך שווה כסף זה הפוסט בשבילך…
הנה כמה סיבות שגורמות לאנשים לשלם עבור הידע שלנו:
חיסכון בזמן
כאשר אנחנו מרכזים לאנשים את המידע הרלוונטי במקום אחד זה חוסך להם זמן יקר שהם היו צריכים להשקיע בחיפוש וסינון המידע בעצמם. אנחנו עושים עבורם את העבודה המייגעת של איתור וריכוז החומר האיכותי והממוקד, ומכיוון שזמן=כסף הם מחזירים את ההשקעה שלהם.
סידור וארגון הידע
כשאנו מארגנים ומסדרים את המידע בצורה של מפת דרך ברורה, זה עוזר להם להבין וליישם את הידע בצורה מסודרת. אנו הופכים עבורם את המידע לשיטתי וברור.
איכות המידע
מכיוון שאנו כבר בדקנו היטב את המידע שאנו מוסרים, הם יכולים לסמוך על איכות ומהימנות התוכן שלנו. אנו חוסכים להם את הצורך לסנן ולאמת את המידע בעצמם ונותנים להם קיצור דרך להצלחה.
ישום
רוב האנשים שצורכים תוכן חינמי לא באמת מיישמים את החומר בפועל. על ידי שילוב כלים ושיטות יישומיות אנחנו הופכים את המידע לפעיל ומעשי יותר, לדוגמה ע”י צירוף תרגילים ודפי עבודה. זה חוסך להם תהליך של ניסוי וטעייה בדרך להטמעת הידע.
תמיכה והכוונה
בכך שאנו מציעים תמיכה ומענה לשאלות, אנחנו תורמים רבות להבנת ויישום המידע. אנו מלווים אותם ומנחים אותם בדילמות וחסמים שמתתעוררים לאורך הדרך. יש כל מיני אפשרויות לתת תמיכה, למשל: מענה לשאלות בקבוצת פייסבוק של הקורס, מפגשי לייב בזום, פגישות אישיות וכו’.
קהילה
בכך שאנחנו יוצרים קהילה מקצועית ותומכת למשתתפי הקורס/תכנית שלנו אנחנו מספקים להם סביבת למידה מיטבית להתפתחות וצמיחה. הם יכולים ללמוד ולהתקדם יחד עם אחרים ולא להרגיש שהם לבד במערכה.
לסיכום, יש המון סיבות למה אנשים זקוקים דווקא לנו שנעזור להם בפיתרון הבעיה שלהם, מה שלא יוכלו לעשות בעצמם. כשאנחנו ניגשים לבנות שירות או מוצר חשוב שנשים לב לכל הפרמטרים האילו.